DYREKTOR GASTRONOMII W HOTELU
Dla naszego klienta, znanej sieci hoteli resortowych, poszukujemy kandydatek_kandydatów na stanowisko Dyrektor Gastronomii.
Zakres obowiązków:
- Planowanie, organizowanie i kontrola pracy podległego personelu,
- Nadzór na prawidłowym funkcjonowaniem kalkulacji, zaopatrzenia, magazynów, kuchni, restauracji, barów pod względem merytorycznym (wykonywanie pracy) oraz formalnym (prowadzenie dokumentacji, rozliczenia finansowe i materiałowe),
- Planowanie i rozliczanie czasu pracy personelu
- Propagowanie oferty usługowej hotelu, dążenie do zwiększania wartości sprzedaży usług Hotelu, do optymalizacji ich jakości oraz do minimalizacji kosztów działalności Hotelu,
- Nadzór nad przestrzeganiem wszystkie zarządzeń, instrukcji, procedury, standardów obowiązujących w Hotelu,
- Biegła znajomość obsługi oprogramowania komputerowego gastronomii,
- Nawiązywanie kontaktów z Gośćmi, dbałość o ich pełne zadowolenie
- Uczestnictwo w obsłudze gastronomicznej ważnych imprez grupowych oraz Gości typu VIP
- Nadzór nad gospodarką magazynową artykułów spożywczych i wyposażenia w Dziale Gastronomii,
- Nadzór nad pełną gotowością do świadczenia usług gastronomicznych (prawidłowe wyposażenie robocze podległych komórek organizacyjnych, gotowość eksploatacyjna urządzeń, instalacji, oprogramowania komputerowego i wyposażenia oraz dostosowanie ilości personelu do bieżących zadań usługowych)
- Uczestnictwo w spotkaniach kierownictwa Hotelu, współdziałanie w dobrej wierze ze wszystkimi komórkami organizacyjnymi Hotelu,
- Współdziałanie z koordynatorami imprez grupowych z ramienia Działu Marketingu w prawidłowym i terminowym rozliczaniu imprez grupowych,
- Prowadzenie bieżącej i okresowej sprawozdawczości dla Dyrektora Hotelu wg odrębnie ustalonego wzoru,
Oczekiwania związane z tą rolą:
- Doświadczenie w zarządzaniu gastronomią w hotelu resortowym (kilka punktów gastronomicznych)
- Doświadczenie w zarządzaniu dużym zespołem (ponad 100 osób) i koordynacją pracy podległych działów
- Doświadczenie we współpracy z innymi działami w firmie (Marketing, Sprzedaż)
Firma oferuje:
- Możliwość zarządzania gastronomią w dużym hotelu znanej i lubianej przez klientów marki
- Atrakcyjne wynagrodzenie / możliwość relokacji
- Pracę w dynamicznej firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
- Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub kontrakt B2B
Co powinieneś zrobić?Jeśli ta oferta jest idealna dla Ciebie, kliknij ‘Aplikuj’ i prześlij nam swoje aktualne cv.
Hays Poland sp. z o.o. jest agencją zatrudnienia zarejestrowaną w rejestrze prowadzonym przez Marszałka Województwa Mazowieckiego pod numerem 361.