Dyrektor Gastronomii

Zarządzanie gastronomią w hotelu
DYREKTOR GASTRONOMII W HOTELU
Dla naszego klienta, znanej sieci hoteli resortowych, poszukujemy kandydatek_kandydatów na stanowisko Dyrektor Gastronomii.

Zakres obowiązków:
  • Planowanie, organizowanie i kontrola pracy podległego personelu,
  • Nadzór na prawidłowym funkcjonowaniem kalkulacji, zaopatrzenia, magazynów, kuchni, restauracji, barów pod względem merytorycznym (wykonywanie pracy) oraz formalnym (prowadzenie dokumentacji, rozliczenia finansowe i materiałowe),
  • Planowanie i rozliczanie czasu pracy personelu
  • Propagowanie oferty usługowej hotelu, dążenie do zwiększania wartości sprzedaży usług Hotelu, do optymalizacji ich jakości oraz do minimalizacji kosztów działalności Hotelu,
  • Nadzór nad przestrzeganiem wszystkie zarządzeń, instrukcji, procedury, standardów obowiązujących w Hotelu,
  • Biegła znajomość obsługi oprogramowania komputerowego gastronomii,
  • Nawiązywanie kontaktów z Gośćmi, dbałość o ich pełne zadowolenie
  • Uczestnictwo w obsłudze gastronomicznej ważnych imprez grupowych oraz Gości typu VIP
  • Nadzór nad gospodarką magazynową artykułów spożywczych i wyposażenia w Dziale Gastronomii,
  • Nadzór nad pełną gotowością do świadczenia usług gastronomicznych (prawidłowe wyposażenie robocze podległych komórek organizacyjnych, gotowość eksploatacyjna urządzeń, instalacji, oprogramowania komputerowego i wyposażenia oraz dostosowanie ilości personelu do bieżących zadań usługowych)
  • Uczestnictwo w spotkaniach kierownictwa Hotelu, współdziałanie w dobrej wierze ze wszystkimi komórkami organizacyjnymi Hotelu,
  • Współdziałanie z koordynatorami imprez grupowych z ramienia Działu Marketingu w prawidłowym i terminowym rozliczaniu imprez grupowych,
  • Prowadzenie bieżącej i okresowej sprawozdawczości dla Dyrektora Hotelu wg odrębnie ustalonego wzoru,

Oczekiwania związane z tą rolą:
  • Doświadczenie w zarządzaniu gastronomią w hotelu resortowym (kilka punktów gastronomicznych)
  • Doświadczenie w zarządzaniu dużym zespołem (ponad 100 osób) i koordynacją pracy podległych działów
  • Doświadczenie we współpracy z innymi działami w firmie (Marketing, Sprzedaż)



Firma oferuje:
  • Możliwość zarządzania gastronomią w dużym hotelu znanej i lubianej przez klientów marki
  • Atrakcyjne wynagrodzenie / możliwość relokacji
  • Pracę w dynamicznej firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
  • Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub kontrakt B2B


Co powinieneś zrobić?
Jeśli ta oferta jest idealna dla Ciebie, kliknij ‘Aplikuj’ i prześlij nam swoje aktualne cv.

Hays Poland sp. z o.o. jest agencją zatrudnienia zarejestrowaną w rejestrze prowadzonym przez Marszałka Województwa Mazowieckiego pod numerem 361.
Kliknij tutaj aby uzyskać dostęp do Polityki prywatności HAYS, która zawiera szczegółowe informacje na temat tego, w jaki sposób wykorzystujemy i chronimy twoje dane osobowe oraz Twoje prawa z tym związane.

podsumowanie

Rodzaj pracy
Stała
Branża/Sektor
Hotelarstwo, Turystyka, Rozrywka
Lokalizacja
Warmińsko-mazurskie
Obszar specjalizacji
Hotelarstwo i Turystyka
Nr ref.:
1190129

Skontaktuj się z konsultantem

Skontaktuj się Ewa Wisniewska, Konsultant odpowiedzialny za tę rekrutację, znajduje się Warszawa
Hays, ul. Marszałkowska 126/134

Telefon: 722 370 765