Dla naszego Klienta, firmy o ugruntowanej pozycji, z 20-letnim doświadczeniem na rynku HoReCA, poszukujemy Kandydata na stanowisko: Dyrektor Restauracji i Hotelu w Poznaniu.
Odpowiedzialność za codzienną działalność restauracji (nadzór nad personelem, obsługą klientów, przygotowywaniem posiłków i utrzymaniem standardów jakości).
Zarządzanie 50- osobowym zespołem (7 bezpośrednich podwładnych).
Kontrola kosztów operacyjnych i identyfikacja środków mających na celu zmniejszenie ilości odpadów. Tworzenie szczegółowych raportów przychodów i wydatków.
Nadzorowanie codziennych operacji zmianowych, w tym operacji restauracyjnych na zewnątrz i na zapleczu.
Zadbanie o obecnych Gości, pozyskiwanie nowych klientów- indywidualnych i firmowych.
Nadzorowanie zatrudniania, szkolenia i oceny pracowników, dbanie o motywację zespołu i rozwiązywanie ewentualnych konfliktów.
Odpowiedzialność za kontrolowanie kosztów, ustalanie cen, monitorowanie przychodów i wydatków oraz przygotowywanie budżetów.
Dostarczanie najwyższej jakości usług gastronomicznych i maksymalizacja zadowolenia klientów.
Planowanie i aktualizacja menu w porozumieniu z szefami kuchni.
Efektywne zarządzanie procedurami otwierania i zamykania restauracji: codzienne najlepsze praktyki.
Efektywne zarządzanie oprogramowaniem restauracyjnym i raportowanie wskaźników biznesowych do właściciela obiektu.
Zwiększenia ilość rezerwacji w restauracji i hotelu, dzięki innowacyjnym strategiom sprzedaży i promocji, wykorzystując dostępne listy biznesowe i budując nową bazę klientów, a także rozwiniecie marki firmy w Poznaniu.
Opracowanie długoterminowych celów i strategii rozwoju restauracji.
Odpowiedzialność za promowanie restauracji, organizowanie wydarzeń specjalnych i przyciąganie nowych klientów, tworzenie programów lojalnościowych.
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie swojego CV. Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami.
Hays Poland sp. z o.o. jest agencją zatrudnienia zarejestrowaną w rejestrze prowadzonym przez Marszałka Województwa Mazowieckiego pod numerem 361.