Dyrektor Restauracji w Poznaniu

Dyrektor restauracji/ Horeca/ Rozwój sprzedaży
Dla naszego Klienta, firmy o ugruntowanej pozycji, z 20-letnim doświadczeniem na rynku HoReCA, poszukujemy Kandydata na stanowisko: Dyrektor Restauracji i Hotelu w Poznaniu.

Zakres obowiązków:
  • Odpowiedzialność za codzienną działalność restauracji (nadzór nad personelem, obsługą klientów, przygotowywaniem posiłków i utrzymaniem standardów jakości).
  • Zarządzanie 50- osobowym zespołem (7 bezpośrednich podwładnych).
  • Kontrola kosztów operacyjnych i identyfikacja środków mających na celu zmniejszenie ilości odpadów. Tworzenie szczegółowych raportów przychodów i wydatków.
  • Nadzorowanie codziennych operacji zmianowych, w tym operacji restauracyjnych na zewnątrz i na zapleczu.
  • Zadbanie o obecnych Gości, pozyskiwanie nowych klientów- indywidualnych i firmowych.
  • Nadzorowanie zatrudniania, szkolenia i oceny pracowników, dbanie o motywację zespołu i rozwiązywanie ewentualnych konfliktów.
  • Odpowiedzialność za kontrolowanie kosztów, ustalanie cen, monitorowanie przychodów i wydatków oraz przygotowywanie budżetów.
  • Dostarczanie najwyższej jakości usług gastronomicznych i maksymalizacja zadowolenia klientów.
  • Planowanie i aktualizacja menu w porozumieniu z szefami kuchni.
  • Efektywne zarządzanie procedurami otwierania i zamykania restauracji: codzienne najlepsze praktyki.
  • Efektywne zarządzanie oprogramowaniem restauracyjnym i raportowanie wskaźników biznesowych do właściciela obiektu.
  • Zwiększenia ilość rezerwacji w restauracji i hotelu, dzięki innowacyjnym strategiom sprzedaży i promocji, wykorzystując dostępne listy biznesowe i budując nową bazę klientów, a także rozwiniecie marki firmy w Poznaniu.
  • Opracowanie długoterminowych celów i strategii rozwoju restauracji.
  • Odpowiedzialność za promowanie restauracji, organizowanie wydarzeń specjalnych i przyciąganie nowych klientów, tworzenie programów lojalnościowych.

Wymagania:
  • Minimum Licencjat z Gastronomi/ Hotelarstwa, Ekonomii lub minimum 10- letnie doświadczenie w branży restauracyjnej.
  • 10-letnie doświadczenie w pracy w restauracji z min. 200 miejsc siedzących.
  • Minimum 5-letnie doświadczenie na stanowisku kierownik/dyrektor obiektu restauracyjnego oraz w zarządzaniu co najmniej 40-osobowym zespołem.
  • Dyspozycyjność (praca od wtorku do soboty, 8-10 godzinne zmiany między 12:00 – 24:00)
  • Dobra znajomość angielskiego w mowie i piśmie.
  • Prawo jazdy kat. B
  • Miejsce zamieszkania: do 30 km od Poznania.

Nasz Klient oferuje:
  • Pracę w prestiżowym, rozpoznawalnym miejscu w centrum Poznania.
  • Zatrudnienie w oparciu o B2B lub umowę o pracę.
  • Wynagrodzenie podstawowe oraz prowizyjne.
  • Niezbędne szkolenia i możliwość awansu.
  • Duża samodzielność w działaniu.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie swojego CV. Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Hays Poland sp. z o.o. jest agencją zatrudnienia zarejestrowaną w rejestrze prowadzonym przez Marszałka Województwa Mazowieckiego pod numerem 361.
Kliknij tutaj aby uzyskać dostęp do Polityki prywatności HAYS, która zawiera szczegółowe informacje na temat tego, w jaki sposób wykorzystujemy i chronimy twoje dane osobowe oraz Twoje prawa z tym związane.

podsumowanie

Rodzaj pracy
Stała
Branża/Sektor
Hotelarstwo, Turystyka, Rozrywka
Lokalizacja
Poznan
Obszar specjalizacji
Hotelarstwo i Turystyka
Nr ref.:
1187559

Skontaktuj się z konsultantem

Skontaktuj się Katarzyna Horzela, Konsultant odpowiedzialny za tę rekrutację, znajduje się Katowice
Hays, al. Roździeńskiego 1A

Telefon: 515 103 901